OVER JES SHOES & BOOTS

Al 30 jaar dé leverancier van Dr. Martens schoenen

Al jarenlang een begrip op het Waterloopleinmarkt

Even voorstellen

Wij zijn Siets en Randy samen runnen wij ons bedrijf Jesshoes op het Waterlooplein in Amsterdam. 30 jaar geleden ging ik de schoenen in, met als voornaamste merk Dr. Martens. Dr. Martens sprak mij aan door het verhaal erachter en natuurlijk de kwaliteit van de schoenen. Toen ik begon waren er nog maar 2 modellen in 4 kleuren. Nu is dat wel anders, in de loop der jaren ben ik ze eigenlijk gaan verzamelen, steeds meer kleuren, printjes en modellen. 6 dagen in de week  zetten wij met heel veel passie dagelijks ongeveer 400 soorten Dr. Martens neer om het met onze klanten te delen.

Schoenen? Ja, daar ben ik tussen opgegroeid. Van kleins af aan ging ik al af en toe mee naar de markt om mijn vader te helpen. Naarmate ik ouder werd ontwikkelde ik steeds meer liefde voor de unieke verzameling van mijn vader, eigenlijk zit het gewoon in mijn bloed! Samen proberen wij de grootste en meest unieke Dr. Martens verzameling van Nederland neer te zetten. Wij hopen dat nog vele jaren te mogen doen! Mocht je in Amsterdam zijn kom gezellig onze collectie bekijken op het Waterlooplein!

Met vriendelijke groet Siets en Randy

Onze laatste Facebook recensies

1 woord: fantastisch! Enorm super goede service, ik ben echt aangenaam verrast. Vrijdagmiddag mailtje gestuurd om te vragen of ze nog een model hadden staan in mijn maat en of ze eventueel verzenden. Supersnelle reactie gekregen van Randy en zaterdag betaling uitgevoerd en ‘s maandags had ik ze al. Enorm tevreden over jullie! Jullie hebben er een nieuwe klant bij uit België.

Eveline Pierards

Bought shoes there through online communications because I couldn’t make it to Amsterdam anytime soon. They helped me measure to see what size I needed and shipped them really quick! Great communication, great people, thanks so much!

Naomi Klompenhouwer

Vorige week donderdag langs geweest en wat een fantastische man! Super fijn behandeld en veel uitleg gekregen. M’n ogen uitgekeken, zoveel moois! Nog niks gekocht maar er is me verteld dat als ik iets op het oog heb ik alleen maar een berichtje/belletje hoef te doen om te vragen of Jesshoes&boots dat paar heeft (ik woon helaas niet om de hoek namelijk) en het wordt geregeld. Binnenkort maar eens een keer doen

Kayley van Rossum

Keurige service, ik mocht via internet bestellen en ze hebben alles keurig verstuurd. Heel blij mee, aanrader! En grote collectie, dus check zeker even hier als je een paar zoekt dat lang niet meer overal beschikbaar is.

Renske van kempe

Zoals vorige x weer super goed geholpen. Dochter was helemaal happy met de grote keuze maar desondanks wist ze wat ze wilde hebben. Top tot de volgende x

Désirée Liewes Meter